torsdag 30 oktober 2008

Inte som jag tänkt

Charlie och jag bakade chokladcupcakes med spöken som han tog med till dagis idag. Det var nog det enda som blev som jag tänkt idag:=)
Jag har varit i Mora och lämnat ett pyttelitet rör med blod. Det går inte att ta provet i Sveg och skicka, man måste åka till Mora som ligger 14 mil bort, enkel resa!!
Jag kommer att göra kejsarsnittet i Mora och det känns bra.
I Östersund håller dom på att bygga om så papporna får inte sova på BB. Med tanke på min sjukhusskräck så är det inget alternativ för mig att vara själv på sjukhus. Jag skulle förmodligen inte sova en minut. Tyvärr så är sjukhus lika med död för mig och jag vill vara där så lite som möjligt.
I Mora så får även syskon vara med och det känns bara roligt att Charlie kan få vara med från början. Inte för att jag kan klaga på BB i Östersund, det var hur bra som helst, men nu gör vi så här och det känns bra.
Hos doktorn fick jag reda på att det som den förra doktorn sa om min sköldkörtel inte stämde!??!! Det var bara en liten underfunktion sa dagens doktor, ingen medicin alltså. Det är ju iofs bra att inte behöva ta det mer än nödvändigt. Men vilken doktor har rätt??
Jag trodde i min enfald att jag skulle få medicin och sen vara hur pigg som helst, men så lätt gick det inte. Att vara gravid i min ålder och dessutom ha de skador jag har gör att det blir extrem påfrestning sa doktorn. Det är därför jag är så trött att jag somnar hos optikern......
Jaja, det är väl bara att gilla läget!!
I alla fall så blir det inget av min Halloweenfest som jag planerat i mitt huvud.
Dom fina papperen jag köpte till inbjudningar får jag väl använda nästa år istället. Någon svart marsipan till en spöktårta har jag inte heller beställt. Det är roligt att planera men sen att genomföra det är en helt annan sak märker jag.
I morgon ska Charlie vara ledig med mig. Gud vad skönt det ska bli att inte ställa klockan i kväll. Jag såg på vädret att solen ska skina i morgon, underbart!! Vi kankse tar en tur till lekparken.
Vi får se.
Hörs

4 kommentarer:

Maia sa...

Nej, du ska inte gilla läget. När det gäller sköldkörteln ska du inte gilla läget. Läs här: Hypothyreos. Jag känner flera som haft en "liten" förändring enligt en del läkare, men där andra säger att det är jätteviktigt att göra något. Jag vet inte vad du har för problem men kolla vad det står iaf.
Kram!
/Maia

Maia sa...

Här är länken: Hypothyreos.
/Maia

Linda sa...

Haha! Det där med att planera ja... Jag vet precis hur det är! Jag fick ett mess senast igår av Vera som undrade över min födelsedagsmiddag! Jo, men det blir. Jag ska bara... =)

Helen sa...

Åh, vilka härliga muffins....vad vore livet utan bakverk!
Helen