måndag 27 oktober 2008

Bojkotta Apoteket

Idag blev jag så irreterad så jag nästan tuppa av.
Jag köper stödstrumpor på Apoteket. Jag började med det när jag jobbade på restaurang och sprang hela dagarna. Nu är jag så van de strumporna att jag inte vill ha några andra, dessutom sväller mina ben nu när jag är gravid.
Ett par stödstrumpor kostar 115;- på apoteket. Jag har köpt åtta par det senaste halvåret och alla har gått sönder under foten. Jag tycket att en strumpa som är så pass dyr ska hålla ett tag.

Jag ringde Apoteket och de bad mig reklamera dem. På apoteket här i Sveg så säger de till mig att jag bara kan ha strumporna i skor som sitter åt på foten!!
Jaha! Varför står inte det på förpackningen då?? Därför att det står på deras hemsida svarar hon mig......morr....grrrrr

Får det gå till så här? Jag frågade henne om hon inte själv tyckte att det lät konstigt? Nej, hon hade läst på deras hemsida förstår du!!
Jag blir så himla less på idiotiska förklaringar. Hade jag tillverkat strumporna så hade jag aldrig kommit med en så dålig bortförklaring.

Nu ska jag aldrig mer köpa stödstrumpor på apoteket. Min bodylotion tog dessutom slut idag men jag vägrar att gå in och köpa en på apoteket här, så sur är jag!!

2 kommentarer:

Maia sa...

Jag tycker att du ska skicka en fråga om detta till Konsumentverket och sedan ett mejl till Plus och han den där Sverker med soptunnan!

Carolas vardag sa...

Men va fan är det med dom som jobbar på Apoteket???Sur kärringar.går dom på något eller?jag har aldrig sett en personal på Apoteket le,och DU vem säger att alla har internet idag då??har alla 90 åringar det läser dom om stöd strumpor på nätet???Gud vilka puckon,nu fick du upp blodtrycket på mej med:)Kram