onsdag 11 november 2009

Kluven

Självfallet vill jag inte dö i svininfluensan. Just nu vill jag inte dö alls iofs men jag är så kluven inför att vaccinera mig.
Jag är lite motståndare till vacciner och all skit de sprutar in i en. Men nu vet jag varken in eller ut. Jag önskar nästan att det var tvång så att jag inte behövde besluta själv.

Jag verkar ha nedsatt immunförsvar som aldrig blir riktigt frisk så jag borde kanske ta den. Men tänk om jag dör av biverkningarna?

Suck vad jobbigt.

3 kommentarer:

Maia sa...

Nu ska jag vara lite barsk. Hör du du! Det är två personer i Sverige som dött "av biverkningarna". En var över 90 år och den andra var över 70 och hade lungsjukdomen kol.

Det är fem personer (siffra igår) som dött av svininfluensan i Sverige. Många som får influensan är unga friska människor.

Gissa vad jag tycker. ;-)

Kram! från barska Maia

Annica sa...

Hur många är det inte som dör av en vanlig influensa då? Grejjen är den att det kommer inte fram i media. Nu skrivs det om mista lilla grej ang nya influensan.
Jag va helt emot vaccinet från början men har "forskat" lite och kommit fram till att: OM mina barn skulle bli sjuka av nya influensan och det går så fort att dom inte hinner få vård så skulle jag aldrig förlåta mej själv, jag tror inte att Sverige skulle släppa in vaccinet om det vore an stor risk med att ta det, jag har redan dåligt immunförsvar så jag skulle nog inte palla en svininfluensa, men samtidigt håller jag med om att det inte är bra att vaccinera sig hit och dit just för immunförvarets skull. Det är ett vanligt influensa vaccin som dom har förstärkt just mot den nya bacilluren.
Det spelar ingen roll egentligen hur man än gör så kommer man aldrig att få veta om man gjorde "rätt". Men sen kan man ju aldrig veta vad som händer i kroppen om några år pga vaccinet.

Annica sa...

Jag gjorde det åxå för att Bella inte kan vaccinera sig....