tisdag 4 augusti 2009

Kvinnligt vs manligt

Charlie och Wilda



På visningen idag så förgyllde en man vår tillvaro. Jag har sålt Tupperware i hur många år som helst och det är sällan män med på visningarna. Varför vet jag inte. Idag lagar väl män nästan lika mycket mat som kvinnorna, eller?
Hos oss gör vi det som vi är bra på. Jag har ganska mycket att göra kan jag säga;)
I alla fall så tycker jag att det är modigt av en "härjedalskarl" (de är ett speciellt släkte) att komma när det bara är damer. Iofs så var försäljarens man med men det visste inte Jonas om.
Hoppas att Jonas är en banbrytare och att fler män visar sig på alla "partyn" som vi tjejer går på. Nästa gång jag ska ha blingoparty så kanske jag ska bjuda papporna istället.......då blir kanske mammorna sura;)
Nu till min eländiga viktminskning. Jag har inte gått upp men jag står still. Det beror med stor sannolikhet på att jag fuskar. Egentligen gillar jag inte att säga "fuskar". Vadå fuskar? Det är ju inget spel.
Men men, jag tar mig en liten smakbit då och då. Mycket dumt. Jag blir så otroligt sugen på allt möjligt att jag blir som galen om jag inte stoppar något i munnen.
Det värsta är att jag vet att jag är dum som gör såhär men det är ju så svårt att stoppa!!
Men än ger jag inte upp. Jag hasr mått så otroligt bra av den här kosten. Jag har kännt mig stark och pigg så varför sluta med den?
Nej det är bara till att kämpa vidare och ta det en dag i taget. Nu gjorde jag ett avsteg idag men det innebär inte att jag gör det resten av dagen. Ovanligt för att vara mig. Något har hänt. Jag tänker och handlar annorlunda.
Nu väntar dammsugaren på mig och sedan tar jag mig en liten promenad och ser vad min fot orkar.

2 kommentarer:

Carolas vardag sa...

Alltid trevligt när män är med på demo och det höjer försäljningen också;)och det är ju inte dumt MERA MÄN PÅ TUPPERWARE DEMO!!!!!!!!!!!Kram

Grannen sa...

Underbara bilder :=) JA nu ska vi sätta lite sprutt på männen här... Maken min får starta trenden då eftersom han ska ha tastedemo för killar nu :=)
Å tack för all hjälp idag..Vad skulle jag göra utan dej ..

Kramz

ps: min kod var Evelina :=)