torsdag 24 april 2008

Amatörfotografen

Charlie och Ruth tittar på traktorer
Den här vackra rosen tog jag kort på hos Ninni. Den ger mig hopp om att sommaren kommer.


Idag har jag varit och bowlat i Vemdalen. Det är tungt att medge men jag är verkligen urkass på att bowla. Jag är inte så smidig att jag kan glida ner så där snyggt och skruva iväg klotet. Jag försökte jättemycket men det gick verkligen inte.
Jag tog många roliga kort. Med tanke på att de andra oxå hade kamera och tog kort på mig så ska jag föregå med gott exempel, jag ska inte lägga ut några kort från bowlingen!!

Efteråt var vi superhungriga och åt en brakmiddag. Det var verkligen jättegott och jag blev proppmätt. Det var inte skönt att sätta sig i bilen och känna sig som en spärrballong.

Nu har jag kollat mailen och hittade en rabattlapp på Melike.se på 30%!!!
Hur kunde jag vara så dum att jag lova att inte shoppa??
Det här misstaget måste jag lära mig utav. I morgon ska jag ner på sportringen och kolla skor till Charlie. Hoppas jag hittar några till mig själv oxå. Det är inte skönt att promenera i skor med hål under, det kommer in mycker grus kan jag lova.

Det vackra vädret ska hålla i sig i morgon med. Jag ska marinera en fläskfilè som Tage får grilla. Han är verkligen duktig på att grilla. Desto sämre på att ta in den smutsiga lådan som köttet legat i:=) Men det kan jag göra när han grillar, men det irreterar mig lite att han aldrig tar in det efter sig. Kan det vara så svårt??
Ja....för mannen som lägger en ny hushållsrulle ovanpå den tomma så är det nog det hahaha, han gör faktiskt det!! Men han har många goda sidor oxå. Han eldar varje morgon så det är varmt när vi kommer upp. Han lägger alltid in vagnen i bilen när den ska till dagis. Han slänger soporna som jag HATAR. Men det är inte så roligt att skriva om dom sakerna. Det är roligare att få respons på alla dumma saker som de flesta karlar gör, eller hur??
Jag skulle kunna berätta om en sak som mitt ex gjorde men jag tror att mina barn läser min blogg så det passar sig inte. Ja, det var inget sånt.....ja ni fattar.....det var en annan rolig toagrej....men skit samma. Ja vad skulle man göra utan sin karl??
Plocka lite mindre, tvätta lite mindre, städa lite mindre, rätta till soffkuddarna ofantligt mycket mindre, ha lite tråkigare kanske, ha mycket kallare hemma förmodligen.
Nu ska jag gå och jaga upp honom ur soffan, försiktigt så han inte blir rädd.
Godnatt




2 kommentarer:

Carolas vardag sa...

Läste dina kommentar i min blogg:(va tråkigt,Skriv över det på Tage:)och du säljer:)FK är det värsta man kan ha med att göra:(Nog måsdte dom va skadad i huvudet alltid:(gud va irriterad jag blir.men du kan ju shoppa av mej;)det går hur bra som hellst.Ha en trevlig Helg Kram

Hanna sa...

Haha, karlar!!! Min make är så disträ. Jag har hittat en burk med jalapeños på fönsterbrädan i sovrummet, tvättmedelspaket i kylen osv. Han har ständigt bort nycklar och plånbok och är sämst i världen på att leta...men han är också rätt bra att ha ändå, hihi. Bär alla tunga kassar, gör oftast morgonkaffet på helgerna och är världsabäst påp att tala om att han älskar mig.

Vilken underbar ros, den skulle göra sig finfint på en LO : )