tisdag 14 augusti 2012

Nasoskopi

Idag har jag varit hos en specialist på öron, näsa och hals i Östersund. Som om det inte räcker med att åka till detta blåshål så ligger detta bordet uppdukat när jag kommer in till doktorn.
Det var inte skönt kan jag säga. Inte ont men obehagligt.

Att farbror doktorn var snygg gjorde det bara värre. Det hade underlättat om han var närmare sextiofem med mustasch (som jag tycker är vidrigt) och tjocka glasögon.
Nej då, han var riktigt snygg med de blåaste ögonen jag sett, han var från ett annat land så han var lagom brun och hade lite, lite grått i tinningarna, en riktig pudding alltså!

Tänk er själva att sitta och spärra upp näsborrarna inför en pudding, det är inget man gör frivilligt. Men jag hade inte så mycket val. Tur att jag var på toa innan och rengjorde näsan ordentligt. Pinsamt om man haft näsan full med snorkråkor.......

I alla fall så konstaterade han att alla mina förkylningar beror på mina allergier, som tydligen blir värre när man blir äldre! Vadå äldre?? Jag hade lockat håret och tyckte då inte att jag såg så mycket "äldre" ut!
Jag ska tillbaka på skiktröntgen och eventuellt ska jag operera bort polyper som var stora. Men det tar ett tag tack och lov. Att bli sövd är inget jag ser fram emot.

Nu ska jag ta en dusch och sen är det natta för mig.

Godnatt

Inga kommentarer: