fredag 17 april 2009

Snart så....

....kan jag nog få en timme för mig själv!!
Idag fick jag ett ryck när jag märkte att Millie var hungrig. Snabbt som tusan gjorde jag en smakportion med gröt och gav henne. Hon verkade tycka om det för hon åt 6 teskedar. I morgon fortsätter vi. Om det går bra så kanske jag kan få gå brorundan själv i nästa vecka;=)

Idag har det blåst väldigt fort som min lilla granne uttryckte det. Så fort att jag tog bilen till Hannas kalas. I efterhand kan jag säga att det hade kännts bättre att gå för jag åt två stora bitar av smörgåstårtan. Men jag har faktiskt gått varenda dag den här veckan. Jag var även på väg ut på en kort sväng i kväll men en idiotkommentar fick mig att vända hem igen, sur som sjutton blev jag!!

På Hannas kalas så tog papporna fram en våg!! Gudars skymmning vad obehagligt det blev! Papporna vägde sig och gjorde alla möjliga tricks för att väga mindre. En pappa höll andan och en annan andades ut. Det märktes att de inte väger sig så ofta. En annan vet ju att det gäller att luta sig lite bakåt. Då visar i alla fall min våg ett par kilo mindre. Ett annat tricks är att spegla sig naken med armarna uppsträckta över huvudet. Då ser t.o.m jag skaplig ut.

Till middag serverades det cambozolafylld fläskfilè med kantarellpasta. Gudomligt gott älskling, sa Tage!! Men det gills inte för jag var skitsur på honom och då struntar jag i smicker. Fast det var ju sant för det var väldigt gott, men han säger aldrig något annars så då kan han låta bli när jag är sur tycker jag.

Varenda webshop har jag gått igenom på jakt efter något att trösta mig med, men utan resultat. Jag kan ju inte beställa 2 par strumpor på polarn bara. Så här är det alltid när man har lite pengar att handla för. Man hittar ingenting!!
Nu kom jag på att jag ska kika in på bagaren och kocken!! Där hittar jag nog något.

Hörs i morgon!!

Inga kommentarer: