måndag 10 november 2008

Rena rama julafton

Den som väntar på något gott.......önskade mig en begagnad sådan här och fick en ny:=)
Middag till papporna på deras dag. Älgfilè med vaniljkokta rödbetor i rödvinssås med palsternacks och kantarellcremè, riktigt gott!!

I fredags åkte jag till Östersund hastigt och lustigt. På Barnens hus köpte jag ett nytt babaskydd till bilen och fick då se min drömvagn reas ut.
Vi är inte riktigt överens om att det behövs en tvillingvagn så jag har inte tjatat så mycket om det, det är faktiskt sant!! Jag har kollat på blocket varenda dag efter en sådan här vagn och har sett flera stycken som jag kan tänka mig.
Väl inne i affären så tänkte jag att jag prövar att pruta lite. Tage prutar alltid så jag vet vad man ska säga:=)
Gissa om jag blev förvånad när de accepterar mitt bud!! Jag fick en helt sprillans ny vagn för samma pris som en två-tre år gammal.
Gissa igen om jag blev lycklig när Tage säger: Det är väl bara till att köpa den då!!

Min son kom till min räddning och stuvade om i bilen som redan var överfull med grejer. En tvillingvagn tar ju lite plats......
Så nu ska det promeneras kan jag säga. När jag har fött alltså. Just nu tar jag mig bara runt kvarteret i sakta mak.

Resten av helgen var lugn och skön. Massor med god mat och bakelse till far. Charlie åt mest grädde och det ångrade han nog i natt när den kom upp!!
Sönt att py mamma, sa han och skrattade........

Ha det bäst.


1 kommentar:

Carolas vardag sa...

Du kan fynda du:)Vi har varit i Ullared så vi har shoppat järnet så nu är det till att jobba ihop mera pengar:)Hoppas du mår bra:)Kram