fredag 30 april 2010

Dreamteam!


Vilken resa jag varit på!
Det var mycket länge sedan jag hade så här roligt. Tok, tok och lite mer tok, så kan man sammanfatta våra dagar i Falun. Vi har besökt gruvan, fängelset och Carl Larssons hem i Sundborn. Det sistnämnda gillade jag mest. Jag gillar ju tyger och det fanns en hel del att titta på där.
Idag så besökte vi framtidsmuseèt i Borlänge. Hade jag hållt mig vaken så hade jag fått se en häftig rymdfilm i taket på biosalongen. Men, att lägga en trött småbarnsmamma i en bakåtlutad fåtölj, släcka lamporna och prata med pedagogisk röst får mig att somna på ett kick.
Jag hann se små snuttar eftersom jag blev väckt lite då och då ( jag snarkar tydligen...) och det var ganska häftigt faktiskt.

Det är ingen idè att försöka återge hur kul vi haft för ni skulle förmodligen inte förstå någonting. Det mesta är ju interna skämt och har man inte varit på plats så är de inte ett dugg roliga. Men om någon av er säger att det är vidöppet tex så kommer jag förmodligen att skratta högt och länge:) Köttbullar och kylskåp är oxå hemskt roligt!

Jag är ingen hejjare på härjedalska men jag vill ändå återge en liten sann historia som jag skrattar så fort jag tänker på.
Ni får ha överseende med min stavning.
A - Säger du ögon eller ögen?
B - Jag vet inte....hm ögen....ögon....hm....ögen...ögon.... Nej, jag vet inte vad jag säg åt öjjan!

Hahaha, ni som är härjedalingar skrattar nog lika mycket som jag gör;)

På museèt idag så hade vi en skattjakt där vi skulle hitta skatter med hjälp av GPS. Självklart vann laget jag var med i. Det var så grymt skönt att vinna över en del människor att jag ler när jag tänker tillbaka på det.
Second place is the first looser!

1 kommentar:

Carolas vardag sa...

Hahaha Mathilda jag vet hur roligt det är att vara ute med dej :)Inget man glömmer i första taget :)Kram